Tuoreita töitäni

klikkaa kuvat isommaksi


nuoren naisen asunto

Tämän 70-luvun kerrostaloasunnon kaikki pinnat ja kiintokalusteet päivitettiin tämä ajan tarpeeseen.

Asukas toivoi selkeyttä, skandinaavisuutta ja vaaleutta, sekä ripauksen naisellisuutta. MinnaK suunnitteli ja stailasi, remontin toteutti loistava SJ-Remontti Oulusta.

 

Asukkaiden unelma uudesta saunatilasta

2 pukuhuonetta, pesuhuone & sauna

Tähän oululaisen taloyhtiön saunatilaan sain tuoda lämpöä ja ripauksen luksusta. Saunatilojen kattava remontti toteutettiin yhdessä Timmi-Saneeraus Oy:n kanssa.

Tilassa uusiutuivat niin pinnat kuin kalusteetkin. Naulakoiden toteutuksesta vastasi SisustusMinnaK ja pukutilojen penkit toteutti remontin tekijä SisustusMinnaK:n suunnitelmien pohjalta.

Pukeutumistilojen akustiikkaa paransivat verhot ja toisessa pukuhuoneessa Vire-paneeli sekä matot.

Valaistusta lisättiin, ja pukutiloihin asennettiin lattialämmitys.

Taloyhtiön asukkaiden innostus saunavuorojen varaamiseen on kuuleman mukaan lisääntynyt kovasti tilauudistuksen jälkeen - mikäs sen mukavampaa. Leppoisia löylyjä!

 

toimistounelmia eli Pienen toimiston muutos 

Tähän toimistotilaan toivottiin pehmeää viihtyisyyttä ja tilaa myös työkaverille. Värimaailman suunnittelin olemassa oleviin kalusteisiin sopivaksi, vihreän inspiraation lähteenä toimi tilassa toimivan yrittäjän vahva kasvuhalu sekä ikkunoista pilkistävä luonto.

Ennen

Jälkeen

 

Rintamamiestalon ajaton wc

Tämä oululaisen rintamamiestalon wc-tila sai uuden ilmeen keväällä 2018. Asukkaina kohteessa on kaksi aikuista. Toiveena oli tyylikäs, ajaton ja valoisa wc, jossa on reilusti säilytystilaa. Asukkaiden unelmana oli myös wc, joka on helppo pitää puhtaana. Lisäksi sen haluttiin tietysti sopivan talon henkeen - modernilla tavalla.

Suunnittelu | Sisustus Minna K, toteutus | Qmaint.